Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co najdziwniejszego widziałeś w swoim życiu - ranking

Sheden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dawno już nie "użytkowałem" na tym forum dlatego postanowiłem napisać sobie w końcu jakiś tam skromny dłuższy temacik aby mieć przynajmniej trochę zwiększoną liczbę moich pościków przy tym uzyskując większą rangę pod moim avatarem ;P. Lecz nie o to tutaj chodzi, prawda ;)

Przechodząc już do samego sedna tematu chciałbym zapytać się was co widzieliście w swoim życiu najdziwniejszego. A to po babcie która miała największe staty w cs'ie, aż po słonia stojącego na jednej nodze na piłce do nogi. Wszystkie te dziwne rzeczy które wypiszecie mają być rzeczami które widzieliście na własne oczy a nie przez ekran telewizora czy monitor komputera (no może, że materiał był oparty na faktach i kręcony na żywo bez efektów specjalnych). Najlepsze cuda nie dziwy będą poukładane w rankingu 10-1 po zedytowaniu tematu. O wszelkich innych zmianach i aktualizacjach będę was na bieżąco informował .

A oprócz tego nie wolno niczego sobie ubzdurać i wymyślić! Według mnie powinniście dawać dowody na przedstawione dziwactwa, ale, to by było ciężkie, a czasami po po prostu niewykonalne więc zrezygnowałem z takiej opcji. Nie mam pojęcia czy ta pseudo niby zabawa wam się spodoba, ale liczę na optymistyczne odreagowanie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ostatnio zrobiłem dziwną rzecz... nieświadomie... Była minuta do dzwonka i tyrpnąłem kolegę z mojej ławki i mówię patrz ...

I w tym momencie wyciągnąłem rękę i zacząłem odliczać od 3 do 1 i przy jedynce akurat zadzwonił dzwonek :D (Nie patrzyłem dokładnie która godzina z sekundami itp tylko minuta do dzwonka była) Poczułem się jak w jednym z filmów co koleś wiedział zawsze co się stanie za minutę :D Pewnie mi uwierzycie ale ja sobie to tłumacze jako przypadek :D

Opublikowano

2 pierwsze zdania Twojego postu.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Wychodziłem z klatki a jakaś dziewczyna 17 lat z drugiego bloku machała cycami :D.

Lub jak jechałem do ciotki ( jest 20 przejść na światłach ) wszystkie światła miałem zielone p.P

graphic.png

Opublikowano

Dostalem od mamy Questa aby kupic chleb i mleko na obiad

Sklep miescil sie 500 metrow od domu misja trwala 3h a i tak nie kupilem

Jakis 8 letni Sura JP wyzwal mnie na SOLO i musialem uciekac dobrze ze mam krycie na F3

Od tego momentu zamawiam pizze telefonicznie od 15 lat

Opublikowano

4 Latka z mamą na mieście który tańczył oraz przy uchu trzymał sobie telefon w którym wyraźnie było słuchać nutki firmy.

9obpmnjr.png

Opublikowano

kurwa widzialem ronaldo na zywo ;\

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Dwóch murzynów kompletnie czarnych jak nowy asfalt ubranych całych na biało. Dziwnie to wyglądało :D

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Kolesia, który załozył skarpetę na głowę :D

A to przypadkiem nie była prezerwatywa? o.O

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Gość Teksanian
Opublikowano

4chana.

Btw.

Marne te trolle tutaj, takie mocno chujowe.

Opublikowano

Hmmm:

Kiedyś mój kolega wyciągnął keczup z kfc i parówke z piórnika :P

Rozglądając się po sali znalazłem CKM Pod biurkiem nauczyciela chemii.

Widzialem typa z okna który śpiewał i tańczył nago do macareny.

Hmm. I ja dzisiaj na chemii tak nagle mi przed oczami wspomnienie z dzieciństwa jak byłem w przedszkolu i obierałem jakieś owoce, ale dokładnie pamiętałem to wspomnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...